През последните 12 месеца проблемите за Кевин Харт нямат край. Всичко започна със скандала с хомофобските му постове в Twitter, които му костваха ролята на водещ на Оскарите.

Оскари 2019, Кевин Харт и един скандал

Оскарите и скандалът с Кевин Харт

Какво принуди актьора да откаже да бъде водещ

Преди няколко седмици пък актьорът претърпя доста сериозен инцидент с един от ретро автомобилите си, което наложи хоспитализирането му за около две седмици. Според информациите в медиите, състоянието му е добро, но е факт, че все още не сме чували и виждали нищо от него.

Според списание People, проблемите за Кевин Харт продължават. Оказва се, че Монтия Сабаг, която през 2017 г. се появи заедно с Харт и негов приятел в секс запис, съди актьора.

Не, не за изнасилване, макар че стана много популярно, а за това, че с този запис Кевин Харт умишлено ѝ е причинил емоционален дистрес и нахлуване в личния ѝ живот.

Сабаг твърди, че Харт е знаел, че приятелят му записва интимните им ласки, дори го е насърчил да го направи, и е скрил от нея този факт.

Кевин Харт и инцидентът, който е претърпял актьорът

Кевин Харт е претърпял катастрофа

Старите коли са красиви, но не и много безопасни

Жената смята, че комедианта е използвал създалия се тогава шум, за да промотира турнето си Irresponsible Tour. Ето защо Монтия Сабаг смята, че Кевин Харт трябва да ѝ плати обезщетение в размер на 60 милиона долара. Актьорът все още не е коментирал ситуацията.