Наскоро бившият съпруг на Бритни Спиърс пусна изненадващото изявление, че двамата им синове вече не искат да я виждат. И сякаш тези тежки думи не бяха достатъчни, че последваха и още.

Бритни Спиърс, Instagram, Twitter и как певицата изтри акаунта си в социалната мрежа

Мистерия около Бритни Спиърс

Никой не очакваше това от нея

В откъс от предстоящото си интервю за австралийска медия (което ще се излъчи на 4 септември) Кевин Федерлайн признава, че е бил ужасен от факта, че Бритни е трябвало да бъде под попечителство. "Все още се чувствам зле за нея", казва още той.

Бритни Спиърс и Кевин Федерлайн бяха женени от 2004 до 2007 г. По време на брака им се раждат и двамата им сина - Шон Престън (16 г.) и Джейдън Джеймс (15 г.). Попечителството над Бритни пък започва година след развода им, когато децата са все още малки.

Снимка 585973

Източник: GettyImages

И явно че точно заради тях Кевин не е взел отношение по въпроса с попечителството на тогава вече бившата си съпруга. Поне това е неговото обяснение: "Момчетата, момчетата, момчетата. Трябваше да се грижа и тревожа за тях. Нямаше как да се намеся."

Но щом стане дума за отношения на децата с Бритни сега, Кевин признава, че те от доста време не са се виждали. "Минаха няколко месеца, откакто не са я виждали", споделя той.

Бритни Спиърс, Елтън Джон, “Hold Me Closer” и завръщането на певицата след шест години пауза от музиката

Дългоочакваното завръщане на Бритни Спиърс

“Hold Me Closer” ли ще е следващият голям хит

Но колкото и трудна да е била семейната им ситуация преди (а и все още е), Кевин не съжалява за брака си с Бритни Спиърс. "Беше страхотно... докато вече не беше", признава той.