Бритни Спиърс е от звездите, които не се притесняват да излагат личния си живот на показ. Пред очите на милионите си фенове тя споделя за всяко свое настроение и вълнение. Миналата седмица обаче нещата изведнъж се промениха. Певицата, която завладя с музиката си няколко поколения, изчезна от полезрението на хората.

Бритни Спиърс, Елтън Джон, “Hold Me Closer” и завръщането на певицата след шест години пауза от музиката

Дългоочакваното завръщане на Бритни Спиърс

“Hold Me Closer” ли ще е следващият голям хит

По принцип Бритни не пропуска и ден, без да публикува видео или снимка, придружени (в повечето случаи) с провокативен текст в Instagram. До миналата седмица.

От тогава до сега акаунтът ѝ не функционира - очевидно е изтрит. Това озадачи феновете ѝ и много от тях започнаха да се питат къде и защо изчезна любимата им изпълнителка.

Но само няколко дни след като деактивира профила си в Instagram стана ясно, че можем да очакваме много от същото съдържание - само че в Twitter. Спиърс се завърна в социалната мрежа, след като повече от седем месеца не беше пускала никакви туитове.

Сред публикациите, които привличат най-голямо внимание, е тридесет секунден клип, в който тя съблича бялото си палто и разкрива под него червено бельо, пише Cinema Blend. Певицата върви към камерата, докато на заден фон се чува музика.

Бритни Спиърс използва социалните мрежи като начин, за да общува с почитателите си, да говори за чувствата си и да се справя с миналото си. Певицата често качва снимки и видеоклипове, на които я виждаме в различно облекло, понякога и напълно гола, покривайки гърдите си и други части на тялото с ръце. А реакциите към публикациите ѝ са най-различни. В последно време повечето от тях са свързани с проблемите, които Спиърс имаше с бившия си съпруг Кевин Федърлайн и техните деца.

Снимка 577122

Източник: Instagram / samasghari

По-рано този месец Федерлайн даде интервю, в което заяви, наред с други неща, че техните общи синове не се радват да виждат как майка им да публикува голи снимки в интернет. Това постави началото на поредица от разпалени дискусии в Instagram, от които стана ясно, че момчетата не са виждали майка си от месеци, като дори не са присъствали на скорошната ѝ сватба.

Бритни Спиърс, автобиографичната й книга и защо излизането й се отлага

Неприятна новина за Бритни

Пак не й провървя

Не е ясно дали всичко казано дотук е причина Бритни Спиърс официално да замени Instagram с Twitter, но сме сигурни, че феновете ѝ биха я последвали навсякъде. Изпълнителката има повече от 55 милиона последователи в Twitter, а само снимката, която пусна наскоро, събра над 400 хиляди харесвания и хиляди коментари.