Плейофите тази година тръгнаха изключително добре за Кевин Дюрант. Той определено беше най-добрият баскетболист на Голдън Стейт срещу Лос Анджелис Клипърс, както и в петте мача срещу Хюстън, които изигра. Точно в последния се контузи доста неприятно и това го извади от игра за цялата серия срещу Портланд.

Меджик Джонсън, ЛА Лейкърс, Роб Пелинка и кой предаде баскетболиста

Кой предаде Меджик

Меджик Джонсън посочи Юда

Всички в щаба на Голдън Стейт се надяват да е на линия за финалната серия. Дюрант обаче не си губи времето.

От CNET разбираме, че компанията му Thirty Five Ventures е станала равноправен партньор на Master & Dynamic. Не е ясно каква е стойността на сделката, но за Дюрант това едва ли има особено значение, защото само за 2019 г. ще изкара 65 милиона долара.

Леброн Джеймс, Стеф Къри, Кевин Дюрант и кои са най-високоплатените баскетболисти в NBA за 2019 г.

Кои са най-високоплатените баскетболисти в NBA за 2019 г.

Топ 10 ще спечелят общо 540 милиона долара през 2019 г.

За момента Master & Dynamic може и да не ни говори нищо, но сме сигурни, че само след няколко години това ще се промени. Компанията произвежда високотехнологични слушалки и залага на качеството на материалите, които използва, също както и на звука. Базирани в Ню Йорк, Master & Dynamic ще продължат да залагат на качеството, а Дюрант ще се опита да им помогне да направят продуктите си по-съвместими със спорта и физическата активност на хората.

Последните слушалки, които Master & Dynamic пуснаха на пазара, са MW65. Те са изработени от анодизиран алуминий, а не от неръждаема стомана, което ги прави по-леки и удобни от предишния модел. През юни компанията ще пусне специална серия от тези слушалки - Studio 35, която ще бъде в цветове, избрани лично от Кевин Дюрант.

Леброн Джеймс, Кевин Дюрант и общата им песен "It Ain't Easy"

Баскетболни звезди с обща песен

Рапът и баскетболът винаги са вървели ръка за ръка

До този момент Дюрант беше засичан да използва слушалките на Beats By Dr. Dre, които от 2018 г. са официалните слушалки на NBA. Най-вероятно, баскетболиста ще започне да носи слушалките на Master & Dynamic от следващия сезон.