Преди около две години, когато трябваше да се проведе първият по рода си Fyre Festival, се вдигна много шум около него. Толкова, че шумът прерасна в скандал. 

Кендъл Дженър, Бела Хадид, Fyre Festival и защо ги разледват

За какво разследват Бела Хадид и Кендъл Дженър

Fyre Festival така и не се състоя, но последствията остават

Днес последиците от него продължават, въпреки че организаторите понесоха наказанията си. Призраците от миналото обаче продължават да преследват и известните личности, които тогава се съгласяват да рекламират фестивала. Вече стана дума, че в цялата каша са замесени модели като Кендъл Дженър, Бела Хадид и Емили Ратайковски

Снимка 408995

Източник: GettyImages

Netflix и Hulu дори направиха собствени документални филми за Fyre Festival, които се опитват да ни покажат какво и защо се е объркало. В интервю за The New York Times Кендъл Дженър говори по темата. 

Моделът казва, че е била потърсена от организаторите, за да стане едно от лицата, които имат задачата да популяризират събитието. Тя признава, че е било огромен риск, защото такова нещо се организира за първи път и въпреки че е направила свое проучване, не е видяла дебнещата опасност. 

Кендъл Дженър и Кортни Кардашиян по бански в снега

Секси забавленията на Кендъл Дженър и Кортни Кардашиян в снега

Може да е студено, но рязко се стоплихме

Кеднъл дори допълва, че се е случвало да познава организаторите на други събития, от които е била част, и отново да не е била сигурна дали нещо няма да се обърка.