Преди около две години трябваше да се проведе музикален фестивал, който да събере на едно място много звезди, модели и изпълнители. 

Бела Хадид, Дейвид Бекъм, списание Love и Moving-Image Issue - известни личности и техните кратки истории

Малките тайни на Бела Хадид, Дейвид Бекъм и още куп звезди

Списание LOVE за личния живот на известните

Става дума за Fyre Festival, за който Netflix и Hulu направиха документални филми, за да надникнем зад кулисите и да разберем какво се е случило. 

Fyre Festival трябваше да се състои на Бахамите и да предложи на всички свои гости повече от луксозни условия, за да си прекарат незабравимо. Е, незабравимо е било, защото първите хора, които са пристигнали, са заварили пълна мизерия, и от тях се е очаквало да спят на палатки на плажа, вместо в луксозни стаи. 

Така се стигна до прекратяването на фестивала още преди да е започнал. Ето защо един от организаторите Били Макфарланд беше осъден на шест години затвор заради измама.

Victoria's Secret 2018, Адриана Лима, Бела Хадид, Джиджи Хадид, Елза Хоск и още от най-впечатляващите модели

Шоуто на Victoria's Secret в секси снимки

Как заблестяха "ангелите"

За да привлекат вниманието на всички инфуенсъри и заможни хора, организаторите прибягват до услугите Кендъл Дженър, Бела Хадид, Емили Ратайковски, Хейли Болдуин и други. 

На агенцията, която е предоставила услугите на някои от моделите, са били платени 1.2 милиона долара за реклама. Сега се оказва, че ще подлежат на разследване за това. Ситуацията не е никак благоприятна и за звездите, на които е платено отделно, за да рекламират фестивала в социалните си мрежи.

Селест Барбър, Рита Ора, Бела Хадид и Емили Ратайковски - как австралийската актриса пародира известни личности

Кой е по-секси

Падаме от смях

Според HYPEBEAST, на Кендъл Дженър са били платени 250 000 долара за това. На рапъра Soulja Boy пък 115 000 долара. Те също ще бъдат разследвани.