Не са малко известните личности, на които просто не им върви в любовта. Поне към момента и Кендъл Дженър спада сред тях.

Кендъл Дженър, Девин Букър и закачката между двамата в социалните мрежи

Баскетболистът, който се закача с Кендъл Дженър

Девин Букър стреля за победа

Списъкът с бивши гаджета на модела не е никак кратък, а към него вече може да причислим и Девин Букър. През 2020 г. започнаха слуховете, че двамата са заедно, като цяла една година по-късно, през февруари 2021 г., потвърдиха, че това наистина е така.

Но източници на Entertainment Tonight и E! News твърдят, че Дженър и Букър са взели решение да се разделят след две години връзка. Твърди се, че моделът и баскетболистът са водели разговори за бъдещето си като двойка.

Но са достигнали до извода, че не са на една и съща страница. Запознатите източници твърдят, че Кендъл Дженър също е имала усещането, че не вървят по един и същи път. Като раздялата се е случила преди около седмица и половина, пише People.

Кендъл Дженър, Девин Букър и първата годишнина на баскетболиста и модела

Щастието, което Кендъл пази само за себе си

Научила си е урока

Разбира се, към момента официално нито един от двамата не е потвърдил или отрекъл новината. Което ни води на мисълта, че дори тя да е вярна, Дженър и Букър могат все пак да намерят отново общ език.