През 2022 г. Кели Кларксън финализира развода си с Брендън Блексток като тогава се съгласи да плати доста сериозна сума на бившия си мъж.

5 нови песни от седмицата с Майли Сайръс, Maroon 5, Кели Кларксън, Blur и Foo Fighters

5 нови песни от седмицата

Много дългоочаквани завръщания

В края на миналата година обаче Кларксън успя осъди Блексток да и плати над 2 милиона долара заради незаконно сключени бизнес сделки. Сега става ясно, че пред съда Кели Кларксън е разкрила, че в качеството си на неин агент Брендън Блексток ѝ е казал, че не е достатъчно секси, за да бъде жури в The Voice.

Като дори е заявил, че продуцентите на шоуто търсят изпълнителка от типа на Риана, която е по-секси. Всичко това се е случило преди Кларксън да се присъедини към предаването през 2018 г. В крайна сметка, Блексток е осигурил сделки с The Voice, The Kelly Clarkson Show, Norwegian Cruise Line, Wayfair и Billboard Music Awards, за които е получил хонорари.

Снимка 500455

Източник: GettyImages

Всички сделки, освен тази за The Kelly Clarkson Show, обаче са били сключени от него неправомерно, а е трябвало да преминат през агенцията Creative Artists Agency (CAA). Пред съда тогава Кели Кларксън е заявила, че една съпруга няма как да забрави, че мъжът ѝ я е нарекъл недостатъчно секси.

В момента обаче изпълнителката се чувства по-добре от всякога. В интервю за People казва, че е успяла да свали килограми, защото е започнала да слуша лекаря си. Нещо, което в продължението на години не е правила.

Снимка 648595

Източник: GettyImages

Кели Кларксън твърди, че се храни здравословно и не се лишава от месо. Друга важна промяна за нея е било решението да се премести от Лос Анджелис в Ню Йорк.

Кели Кларксън, Брендън Блексток, финализирането на развода им и милионите, които певицата ще плати

Разводът за милиони на Кели Кларксън

Всичко свърши и всичко е разделено

Изпълнителката допълва, че в Холивуд просто не се е чувствала щастлива, макар всички винаги да са я виждали усмихната. Сега обаче в Ню Йорк нещата са различни, като отделя и повече време за децата си.