В първата си реч, след като му бяха повдигнати 34 обвинения, бившият американски президент Доналд Тръмп остро нападна съдията Хуан Мъчан и неговото семейство, както и окръжния прокурор на Ню Йорк Алвин Браг, наричайки го "престъпник", предава CNN. Пред голяма част от семейството си и множество поддръжници, Тръмп не скри разочарованието си от огласяването на случая и заклейми юридическите си опоненти в 25-минутна тирада.

Едно от обвиненията е пряко свързано със Сторми Даниелс - порноактрисата, която твърди, че е получила пари, за да не разкрива сексуалния си контакт с бившия американски президент през 2006 г.

Звездата от филмите за възрастни изгради доходоносна бизнес империя около предполагаемата си сексуална афера с бившия президент Доналд Тръмп. А с хапливите реплики към онези, които я представиха като неморална жена, си спечели и множество фенове. Популярността и печалбите й нарастват напоследък и покрай новината за обвинението срещу Тръмп по дело, включващо 130 000 долара тайно плащане, които тя получава в последните дни на предизборната му кампания през 2016 г.

"Благодаря на всички за подкрепата и любовта", написа Сторми Даниелс в Twitter, след като излезе новината за наказателните обвинения. "Поръчките за стоки/автографи на #Teamstormy валят."

44-годишната Даниелс е писател, режисьор и медийна личност. Тя стартира собствено телевизионно риалити шоу Spooky Babes, в което претърсва обитавани от духове къщи като "изследовател на паранормални явления".

Днес жената не се срамува да се възползва от вниманието около връзката си с Тръмп, като посочва, че той е направил същото. Според нея обаче е бил изправен пред много по-малко критики.

Тръмп е събрал повече от 2 милиона долара за правната си защита, откакто изрази предположенията си на 18 март, че скоро ще бъде арестуван. След обвинението групата за набиране на средства изпрати имейл с молба към поддръжниците му за още дарения, отбелязват от Reuters. А след като като Тръмп обяви предстоящия си арест, търсенията на Даниелс в уебсайта Pornhub скочиха с 21 655%.

Сторми Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд, е омъжена за друга звезда от филмите за възрастни и има малка дъщеря и ферма за коне. Детството й е помрачено от сексуално насилие и бедност. Израствайки в Луизиана със самотна майка, тя преминава през много трудности. Даниелс казва, че е отличничка и редактор на гимназиалния вестник, когато напуска дома си и започва да се съблича, за да се издържа.

Какво се случва с Доналд Тръмп и Мелания след обвиненията на порноактрисата Сторми Даниелс

Какво се случва с Доналд Тръмп и Мелания след обвиненията на порноактрисата Сторми Даниелс

Застава ли до съпруга си бившата първа дама

Работи като стрийптизьорка до завършването на гимназия и започва кариерата си във филми за възрастни през 2002 г., според интервюто на Vice News. От сравнително скоро Даниелс получава роли в телевизионни предавания и филми като "40-годишна девственица" и "Позабременяла".

Даниелс твърди, че взима парите от Тръмп, за да запази в тайна, че е имала сексуален контакт с него през 2006 г. Той пък отрича аферата и оспорва, че знае нещо за плащането.

Въпреки многото обвинения към него в момента, Доналд Тръмп заяви, че ще продължи кандидатурата си за президентския пост през 2024 г. В интервю за британския вестник Times Даниелс нарича обвинителния акт "реабилитация", като не крие, че според нея бившият президент заслужава своето наказание.