Кайли Миноуг е жена с безспорен чар и много таланти. Съвсем наскоро тя издаде поредния си студиен албум и лансира собствена марка вина, а сега е готова за следващия си изненадващ ход.

Кайли Миноуг, вината Kylie Minogue и гамата сорбе, която пуска първо в Лондон

Кайли Миноуг стартира нов бизнес

И той няма нищо общо с музиката

53-годишната певица, която от 30 години живее в Лондон, се завръща в родната си Австралия.

Миноуг потвърди новината пред BBC Radio 2, с което шокира много от британските си почитатели. "Звънят ми приятели да ме питат вярно ли е. В ресторанта, в който се храня, ме попитаха: Кайли, как така? Не може да си отиваш."

Миноуг казва, че не си отива от Великобритания и винаги ще е свързана със страната, но след изкараното лято в родината, се е почувствала много добре. "Тази година изкарах много време със семейството си в Австралия и беше много хубаво. Постоянно си мисля за това."

Според информацията на The Mirror, Кайли няма да отиде да живее в китната вила, която притежава в Мелбърн, защото в началото на 2021 г. я е продала за рекордната сума от 1.7 милиона австралийски долара.

Кайли Миноуг, банята й, One Hyde Park и как изглежда отвътре мезонетът й

Къде се къпе Кайли Миноуг

Бърз поглед към дома й отвътре

Вместо това тя ще търси нов имот в мегаполиса - вероятно такъв, който да напомня лондонския й апартамент. Миноуг живее в най-скъпата апартаментна сграда в Лондон - One Hyde Park, а жилището й там е на стойност 18 милиона британски паунда.