Легендарният модел Синди Крауфорд и съпругът ѝ Ранди Гербер са едно от най-здравите и успели холивудските семейства, които винаги даваме за пример. 

Синди Крауфорд, Ранди Гербер и годишнината от сватбата им

Какво празнуват Синди Крауфорд и Ранди Гербер

На това са казва страхотен повод

Те имат щастлив брак и продължават да се радват на любовта си. Синди и Ранди имат две прекрасни деца, които поеха по пътя на майка си.

Ревютата, фотосесиите и рекламните кампания са част от живота на сина им Пресли и дъщеря им Кая още от тийнейджърските им години.

View this post on Instagram

on

А Кая очевидно носи таланта на майка си да позира пред обективите на фотографите. Снимките ѝ са меко казано поразителни.

Каквото и да кажем обаче за снимката, която тя сподели в профила си в Instagram на 3 септември по случай 19-ия си рожден ден, ще бъде малко.

View this post on Instagram

on

Кая изглежда страхотно легнала на земята, а по нея няма нищо друго освен високи черни ботуши. Снимката е от скорошна фотосесия за Vogue Japan. Към нея тя написа само "Деветнайсет". 

Приликата с майка ѝ - Синди Крауфорд, е очевидна. 

View this post on Instagram

on

Легендарният модел също имаше една запомняща се гола снимка в снега, припомниха от She Knows. А секси снимката на Кая доказва, че и двете имат еднакви умения за работа с камерата.

Синди Крауфорд, Кая Гербер, рожденият ден на модела и ретро визията й

Синди Крауфорд и Кая Гербер - като две капки вода

Приликата е поразителна и търсена