В последно време става доста актуално представителки на шоубизнеса (и най-вече на кино средите) да връщат лентата към началото на кариерата си. Оказа, че и голяма част от тях са се сблъсквали с една и друга форма на сексуално насилие.

Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас, Дилън, Карис и специалният повод за нова фамилна снимка

Какво се случва с дъщерята на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Фамилията Дъглас има какво да каже

Катрин Зита-Джоунс, която изгря с ролята си в "Маската на Зоро" през 1998 г., е поредната, която говори за движението MeToo и за своя опит като новобранка. Той обаче е малко по-различен.

Актрисата казва, че е била "много млада", когато е започнала кариерата си, но никога не се е чувствала несигурна. И причина за това е подкрепата, която винаги е имала от своя съпруг Майкъл Дъглас.

Двамата са женени от 2000 г. и връзката им е успяла да предпази Зита-Джоунс от това, което е сполетяло много нейни колежки.

Все пак, мъжът й вече е бил утвърдено и уважавано име, когато за нейното тепърва са научавали. Затова и никой не си е позволявал своеволия с нея.

Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс и как почетоха паметта на Ан Дъглас

Емоционалните думи на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс за Ан Дъглас

Съпругата на Кърк Дъглас почина на 102 години

Днес актрисата не знае дали само връзката й с Дъглас я е опазила, но е категорична, че никога не е била в среда, в която да се чувства уязвима. Въпреки това, тя разбира колко е трудно на нейните колежки да говорят за преживяното и оценява колко силни са те, предава Daily Mail.