Със сигурност Катрин Зита-Джоунс има много поводи за гордост. Успешната кино кариера, която включва и Оскар, собственият й бизнес Casa Zeta Jones и щастливият брак са само част от тях. Но най-големият несъмнено са децата й.

Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас и как двамата актьори отпразнуваха общия си рожден ден

Специалният ден за Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Повод за празник

Преди дни актрисата отново се похвали с вече 19-годишната си дъщеря. Или по-скоро използва социалните мрежи, за да сподели колко важно за нея е времето, прекарано с Карис.

"Едно от любимите ми забавления е да прекарвам време с моето сладко момиче Карис Дъглас. Това е сезонът за пазаруване и време за момичета", написа Катрин Зита-Джоунс под снимка, на която е запечатан страхотен момент на нежност между майка и дъщеря.

Карис Дъглас също не пропусна възможността да изкаже огромната си обич и уважение към своя родител, като написа в коментар: "Обичам те толкова много, мамо."

Дъщерята на актрисата и съпруга й Майкъл Дъглас завърши гимназия миналата година и е вече в колеж. Карис е по-малкото им дете - двамата имат и 21-годишен син Дилън.

Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас и отбелязването на 22-годишнината от брака им

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас - 22 години любов

Една специална двойка празнува един специален повод

"Не искахме да отраснат по снимачните площадки. Когато аз работех, Майкъл беше вкъщи с тях, и обратното. За мен беше много важно децата ми да са нормални и здраво стъпили на земята хора. И с добри обноски", коментира преди време актрисата пред The Sydney Morning Herald.