Като един кандидат за президент на САЩ, Кание Уест трябва да има позиция по всички наболели теми в страната. Не че е задължително всеки да го знае, но той е и един от популярните антиваксъри, който неведнъж е изразявал своята позиция.

Затова и сега не се изненадваме, че застава на страната на конспиративните теории, свързани с ваксината срещу COVID-19, която целият свят очаква.

Както сами видяхме, в последните месеци Бил Гейтс се превърна в мишена и главно действащо лице в един много конкретен сценарий. В него чрез инжекциите ще се поставят чипове на голяма част от населението на света, за да могат да се следят.

Бил Гейтс, ваксинирането, чипирането и как милиардерът отговори на конспиративните теории

Бил Гейтс отговори на конспиративната теория за чипирането

Определенно се е ядосал

Именно в това вярва и Кание Уест. В свое интервю за Forbes от преди дни той заявява, че ваксините са "белегът на звяра" и ще попречат на всеки, на когото са поставени, да премине портите на Рая.

Освен това, рапърът е поддръжник и на друга теория, която бе официално отречена - че фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е поставила тестови ваксини на над 500 хиляди деца в Индия, в резултат на което те са останали парализирани.

Снимка 479051

Източник: GettyImages

С тези свои твърдения Уест явно иска да спечели на своя страна за предстоящите избори всички антиваксъри в САЩ, всички последователи на ортодоксалната църква, както и всички, които вярват, че Бил Гейтс наистина иска да чипира човечеството. И както рапърът поясни, когато се захваща с нещо, той го прави за победа. Ще видим дали това ще се окаже неговата печеливша стратегия... Можем да кажем само едно: "Давайте пуканките! Този филм ще е много забавен."