Камерън Диас направи любопитно признание. 49-годишната актриса сподели пред широката публика, че "никога не мие лицето си". Диас направи това по време на интервю за подкаста на BBC Rule Breakers.

Камерън Диас, „Ани“, Радикс и защо актрисата се оттегли от киното

Къде изчезна Камерън Диас

Не се е снимала от 2014 г., но си има причина

Въпреки че актрисата притежава "милиард продукти за лична хигиена", според собствените ѝ думи, тя е решила да се откъсне от холивудските стандарти за красота и да се отдаде на по-естествени ритуали, които изключват хилядите стъпки в грижата за кожата.

Все пак, не може да отречем факта, че, че Камерън продължава да изглежда изключително добре и да впечатлява с визията си.

Снимка 566171

Източник: GettyImages

Като причина за решението си тя изтъква факта, че дълго време се е чувствала жертва на високите обществени изисквания и дори експлоатации, на които, според нея, са подложени жените. Актрисата която в последните години е отказала близо 100 милиона долара под формата на филмови оферти определя Холивуд като "капан" и изглежда не съжалява за решението си да се оттегли от холивудската индустрия.

В интервюто Камарън сама нарича себе си "диво животно", но и бърза да подчертае, че вече е надмогнала цялата холивудска суета, мнението на хората и дори нещо повече - че не ѝ пука. "Последното нещо, за което мисля всеки ден е как изглеждам", споделя тя. И добавя, че основният ѝ приоритет в момента е здравето, като се грижи за тялото си колкото може по-добре.

Камерън Диас, Бенджи Мейдън и как отбелязаха седмата годишнина от сватбата си

Перфектното семейство на Камерън Диас

И какво отпразнуваха в него

Понастоящем актрисата се радва на семейния си уют, който е създала заедно с музиканта Бенджи Мейдън. От него тя има двугодишна дъщеря. Успоредно с това Камерън се занимава и със собствен бизнес. Тя е съосновател на марката вина Avaline, направена изцяло от органично грозде, без добавени захари и оцветители, подходящо дори за вегани, пише Holliwood Life.