Том Круз и Никол Кидман са женени в продължение на 11 години - от 1990 г. до 2001 г. Заедно те имат две осиновени деца - 30-годишната Изабела и 28-годишният Конър. Двамата не са светски личности, но понякога медиите "поглеждат" към профилите им социалните мрежи.

Бела Круз и новата снимка на дъщерята на Том Круз и Никол Кидман

Какви ги върши дъщерята на Том Круз и Никол Кидман

Нова изява в Instagram

Въпреки че в профила на Изабела "Бела" Кидман Круз рядко се появяват нейни снимки, момичето реши да го използва, за да разкрие в социалните мрежи новата си визия.

В рядко селфи, споделено в история в Instagram, Бела показва новата си прическа. Виждаме я с по-тъмпа коса и бретон с дължина до раменете.

Снимка 612472

Източник: Instagram / bellakidmancruise

Дъщерята на Том Круз и Никол Кидман не пропуска да се похвали, че е посетила стилистката Дженифър Бол, съсобственик на Laundry for Hair, която, както личи от профила й в социалните мрежи, е отговорна за новия ѝ външен вид.

"Косата все още ми доставя толкова много радост. Благодаря ти", написа тя под снимката. Последното селфи, което Изабела е споделила в профила си в Instagram, е от преди година.

Бела, която работи като художник и дизайнер според нейния уебсайт, не споделя често свои снимки онлайн и поддържа сдържано публично присъствие.

Сложните отношения между Том Круз и дъщеря му от Кейти Холмс

Сложните отношения между Том Круз и дъщеря му от Кейти Холмс

Сури Круз е изправена пред важно решение

През 2015 г. People потвърди, че тя се e омъжила за тогавашния си приятел Макс Паркър по време на интимна церемония в хотел Dorchester в Лондон през септември.