През годините Уил Смит си извоюва място сред най-известните и печеливши актьори в Холивуд. За да достигне до тези висини обаче са му били необходими стотици часове усилена работа. 

По време световна обиколка, чиято цел е да популяризира филма "Ярко", който излезе на 22 декември 2017 г., Уил Смит записва видео тип влог. В него той разказва повече за магията на тези организирани срещи с медиите и феновете. Във въпросния клип 49-годишният актьор разкрива и кои са хората, изиграли основна роля за успеха му - Арнолд Шварценегер и Том Круз.

Каква е тайната за успех на Марк Уолбърг

Каква е тайната за успех на Марк Уолбърг

Какво е необходимо, за да бъдем на върха

Уил Смит разказва как се е озовал в една стая с Арнолд, Круз, Силвестър Сталоун и Брус Уилис през 1994 г. И е поискал съвет от тях - как да стане най-голямата кино звезда. Шварценегер му е отговорил, че ако филмите му са известни само в САЩ, то той няма да бъде най-голямата звезда.

Затова е необходимо на срещите с медии и фенове по целия свят Уил Смит да се запознава с колкото се може повече хора, за да популяризира това, което прави. 

Уил Смит продава дрехите си за кауза

Уил Смит продава дрехите си за кауза

Семейството на актьора също е част от благородното начинание

След този разговор Смит е искал да бъде във всяка страна по света и да се среща с колкото се може повече хора.

Във видеото той споделя също, че в продължение на 10 години с Том Круз са имали съревнование кой ще раздава повече автографи на официални събития. Като в един от случаите Круз е останал на червения килим цели три часа.