На Никол Шерцингер не ѝ върви особено в любовта, но пък това не я спира да я търси постоянно. В момента тя е във връзка с Том Евънс, но списъкът с мъже, с които е излизала, не е никак кратък.

Никол Шерцингер - отново секси край морето

Никол Шерцингер - отново секси край морето

Не сме очаквали друго

В него е и Ник Кенън. Комедиантът и рапър говори малко повече за отношенията между двамата в подкаста The Jason Lee Show. Кенън, който може да се похвали, че има 12 деца от различни жени, споделя, че Шерцингер е единствената жена, която е ухажвал сериозно и след която е тичал.

Комедиантът твърди, че е бил влюбен в изпълнителката и дори ѝ е подарил Библията, защото тя е много духовен човек и почита християнството.

Ник Кенън допълва, че е ухажвал Никол Шерцингер в продължението на години и именно Библията се е оказала това, което му е отворило пътя към нея. Кенън обаче не споделя детайли около това кога двамата са били близки.

Марая Кери и Ник Кенън продължават да се разбират за попечителството на децата си

Защо Марая Кери се отказва от "битката" за децата си

Какво се случва между нея и Ник Кенън

Още през 2014 г. обаче заяви, че Шерцингер е сред жените, с които е бил интимен през годините, пише Insider. В момента двамата работят заедно в "Маскирания певец", където Кенън е водещ, а изпълнителката е част от журито.