Месец март изобщо не е лек за Гуинет Полтроу, защото започна със съдебно делото срещу нея, заведено след ски инцидент.

Тери Сандерсън - човекът, който съди Гуинет Полтроу заради ски инцидент

Тери Сандерсън - човекът, който съди Гуинет Полтроу заради ски инцидент

До какви наранявания доведе сблъсъкът им

Пенсионираният офталмолог Тери Сандерсън обвини актрисата, че докато е карал ски, тя е връхлетяла върху него, но е продължила без за спре, за да се увери, че всичко е наред. Мъжът твърди, че е получил трайна травматична мозъчна травма и емоционален стрес, счупил е четири ребра и е загубил удоволствие от живота. Срещу "цялата тази болка" той иска 300 000 долара обезщетение.

От своя страна Гуинет Полтроу твърди, че Сандерсън е причинил инцидента и предявява обезщетение само от един долар. В процеса от петък, 24 март, адвокатът на пострадалия офталмолог пита актрисата за символичната сума, при което тя отговаря, че наистина иска точно толкова.

Снимка 611868

Източник: GettyImages

Адвокатът продължава разпита с въпроса дали актрисата е получила идеята за обезщетението от един долар от Тейлър Суифт - след като печели съдебен процес срещу бившия радиоводещ Дейвид Мюлер през 2017 г., изпълнителката получава точно толкова.

Гуинет Полтроу отговаря, че не била запозната със случая. Двете са в добри отношения, защото е водила децата си на нейни концерти, но не са близки приятелки.

Адвокатът на ищеца Тери Сандерсън пита актрисата дали е подарявала на Тейлър Суифт "лични, интимни подаръци". Но адвокатът ѝ поставя под съмнение уместността на въпроса - нещо, което съдията потвърждава.

Гуинет Полтроу, Епъл Мартин, снимката им по бански и плажната Нова година на семейството

Игриви, секси и по бански - Гуинет Полтроу и дъщеря ѝ Епъл

Да изпратиш годината с “много любов и малко море”

Изглежда, че адвокатът на Сандерсън прави препратка към това, че през 2021 г. актрисата показва как изпраща подаръци от собствената си марка Goop на известни личности, включително и на Тейлър Суифт, пише Independent.