Гуинет Полтроу и Епъл Мартин са любимо дуо майка и дъщеря. И двете са красиви, стилни и заедно споделят любовта си към модата и пазаруването. Преди са показвали на стори в Instagram моменти от шопинг приключенията си, но сякаш това се случва все по-рядко напоследък. Донякъде е разбираемо, предвид че дъщерята е вече в колеж и прекарва повече време далеч от роднините си.

Гуинет Полтроу, Епъл Мартин, Моузес Мартин и какво забранява на децата си актрисата

Какво забранява на децата си Гуинет Полтроу

И на какво държи

Семейството на Гуинет Полтроу обаче явно се е събрало за празниците и е посрещнало Нова година на някое екзотично място. Това ни издават последните снимки, които актрисата е качила в Instagram профила си.

На първата от тях Гуинет Полтроу се е снимала заедно с двете си деца - дъщеря си Епъл (18 г.) и сина си Моузес (16 г.). На следващия кадър към тях тримата се е включил и още един член на семейството - това е майката на Гуинет - Блайт Данър.

От третата снимка обаче се носи едно малко по-различно настроение. Ако предишните две снимки бяха като за семеен портрет, то последната определено не е подходящо да бъде сложена в рамка, тъй като е доста по-игрива и дори предизвикателна.

На кадъра Гуинет Полтроу и дъщеря ѝ Епъл Мартин се излежават необезпокоявани на лодка. И двете са облечени в еднакъв модел бански, но в различни цветове - майката носи черен, докато дъщерята - бял.

Гуинет Полтроу, Брад Фалчук, приятелството с Брад Пит и какво мисли за него съпругът ѝ

Обича ли Гуинет Полтроу все още Брад Пит

И какво мисли съпругът ѝ за това

"Приключихме 2022 г. с много ️любов и малко море", пише в описанието на поста си Гуинет Полтроу.