Вчера, 22 май, Новак Джокович имаше повод за празнуване, защото стана 37 години. Сърбинът отпразнува рождения си ден с победа номер 1100 в кариерата си на турнира Gonet Geneva Open в Швейцария.

Новак Джокович на 37

Новак Джокович на 37

Защото някой днес има рожден ден

Джокович се включи малко изненадващо в турнира, но го направи, за да придобие още малко практика на клей преди да се включи в Roland-Garros другата седмица.

Джокович отпразнува рождения си ден на корта не само с победа в първия си мач в Женева, но и с торта. След мача той се пошегува, че ако не е победил, вероятно празникът му е нямало да бъде същият. 

За да подкрепят Новак Джокович, с него бе съпругата му Йелена и двете им деца. Самата тя използва профила си в Instagram, за да поздрави половинката си за празника му.

Йелена Джокович сподели кратко видео, на което се вижда как двама с Новак разговарят и си разменят ласки. Видеото пък е озвучено от песента на Селин Дион "Je nous veux".

Преди Roland-Garros - какво трябва да се случи, за да остане Новак Джокович на преди Яник Синер

Какво трябва да се случи, за да остане Новак Джокович на първо място в тениса

Сърбинът трябва да даде всичко от себе си

"Честит рожден ден, глупав, шантав, неуморен татко със сърце, голямо като вселената. Не че си наш, но наистина си най-добрият. Обичаме те", написа на сръбски Йелена под видеото.