През октомври 2019 г. Ким Кардашиян пусна в продажба линията си оформящо бельо Skims. Моделите се очакваха с нетърпение най-вече заради мащабната рекламна кампания в социалните мрежи, която риалити звездата проведе. За нея тя използва дами с форми, далеч от перфектните.

Ким Кардашиян, коментарът й за работата й жените, и защо беше разкритикувана

Когато Ким е принудена да се защитава

Какви критики получи създателката на Skims

Дали заради този силен коз, дали заради славата на Ким, или просто защото оформящото бельо е наистина добро, продажбите надминаха дори най-смелите й очаквания, като тогава само за дни тя се сдоби с милиони долари в сметката си. 

Така брандът Skims се превърна в най-големия удар на Ким, който няколко години след това продължава да бъде супер успешен. През януари 2022 г. компанията ѝ е оценена на 3.2 милиарда долара, а според Bloomberg тази година продажбите й ще достигнат до 400 милиона долара.

Три години след създаването на марката си за бельо SKIMS, риалити звездата пусна и линия с бански, които предизвикаха огромен интерес. 

SKIMS SWIM, Ким Кардашиян и първата колекция с бански костюми на компанията

Ким Кардашиян е готова за лятото

Какво да очакваме от SKIMS SWIM

Сега Ким Кардашиян отново изненада феновете си с една забележителна реклама на SKIMS, която включва участието на самата Ким. Риалити звездата се снима по бельо в компанията на Алесандра Амброзио, Тайра Банкс, Хайди Клум и Кандис Суейнпоъл. 

"Не трябваше да участвам в тази кампания на SKIMS, но се отбих по време на снимките и нямаше как да пропусна, защото беше твърде емблематична. Представяме ви Тайра, Хайди, Алесандра и Кандис, носещи нашата колекция SKIMS Fits Everybody", написа Карашиян под серията от снимки, на които секси моделите ни представят новите модели бельо на марката. 

Тайра, Хайди, Алесандра и Кандис също не пропуснаха да се похвалят с няколко снимки от рекламната кампания в прoфилите си в Instagram, с които разпалиха още повече страстите на многобройните си фенове.

Трябва да признаем, че освен риалити звездта, Ким Карашиян е една здраво работеща бизнесдама, която с цената на много труд, постига целите си и определено знае как да прави така, че в сметката ѝ редовно да постъпват милиони долари.