През 2021 г. често се говореше за възможността Брадли Купър и Ирина Шейк да са отново заедно. Първо на Хелоуин се появи тяхна обща снимка, а няколко седмици по-късно двамата бяха заснети от папараци да се разхождат в Ню Йорк, усмихнати до уши.

Лятото руският модел ни даде нов повод да подозираме, че двамата наистина отново са двойка. Ирина Шейк сподели в Instagram снимки от ваканцията си на Бахамите. От прекрасните кадри обаче се виждаше, че тя споделя почивката си не с кого да е, а с бившия си Брадли Купър.

Както може да се очаква, след въпросните снимки от семейната им ваканция започнаха слухове, че двамата отново са се събрали. И макар за момента да отказват да коментират, действията са по-красноречиви от думите им. 

Броени дни преди Хелоуин, Брадли и Ирина бяха засечени отново заедно по улиците на Ню Йорк. 47-годишният актьор и 36-годишният супермодел изглеждаха спокойни и щастливи, докато се разхождаха с петгодишната Леа, която беше облечена като дявол за призрачния сезон.

Ирина Шейк, Брадли Купър, Бахамите и събраха ли се наистина отново двамата

Снимката на Ирина Шейк и Брадли Купър, за която всички говорят

Събраха ли се отново двамата

Както обикновено, и този път визията на Ирина беше безупречна. Тя беше избрала карирано палто, което беше облякла върху черна миди рокля с дълбоко деколте с цип, отбелязват от Daily Mail. 

Въпреки че се разделиха през 2019 г., Брадли и Ирина запазиха прекрасни приятелски отношения. Според вътрешна информация на Page Six, двамата наистина обмислят да се съберат отново. Източникът твърди пред изданието, че Ирина "би искала дъщеря й да има брат или сестра", а по всичко личи, че Брадли е податлив на идеята.