18 години след първата си раздяла, Дженифър Лопес и Бен Афлек се събраха отново през 2021 г., а през април 2022 г. и се сгодиха. През юли и август пък се състояха сватбите им - да, точно така, цели две на брой - една в Лас Вегас и една в Джорджия.

Почти година след сватбата - как върви бракът на Джей Ло и Бен Афлек

Почти година след сватбата - как върви бракът на Джей Ло и Бен Афлек

Истинска ли е любовта им

Пред People Дженифър Лопес е споделяла, че връзката ѝ с Бен Афлек сега е по-различна, тъй като и двамата са по-възрастни, по-умни и имат повече опит. "Намираме се на различни места в живота си, сега имаме деца и трябва да сме много наясно с тези неща", допълва още певицата и актриса.

Тя има двама близнаци - Мас и Еме (15 г.) от бившия си съпруг Марк Антъни, докато Бен Афлек има три деца от бившата си Дженифър Гарнър - Вайълет (17 г.), Серафина (14 г.) и Самуел (11 г.).

Снимка 620743

Източник: GettyImages

Съвсем естествено, след като се ожениха, Джей Ло и децата ѝ заживяха с Бен Афлек. През последните месеци се обсъждаше, че двойката почти е финализирала сделки за закупуването на къща, но в крайна сметка се е отказвала. Но явно вече е намерила мечтаното жилище. Поправка, имение.

Новата придобивка на семейството се намира в Бевърли Хилс и струва около 61 милиона долара. На Дженифър Лопес и Бен Афлек явно ще им е просторно в новия дом, който разполага с 12 спални и 24 бани. Във външната част пък е разположен спортен комплекс със съоръжение за баскетбол.

И двамата съпрузи са обявили за продан другите си къщи в района. През февруари тази година Джей Ло пусна на пазара имението си в Бел Еър за 42.5 милиона долара. Сред многото удобства, с които разполага то, са девет спални, дванадесет бани и домашно кино, облицовано с плакати от филми на Лопес и Афлек, пише People.

Тормозът, на който са подложени децата на Дженифър Лопес

Тормозът, на който са подложени децата на Джей Ло

Когато не само на родителите им е трудно

През август пък Бен Афлек обяви, че продава за 30 милиона долара дома си в Pacific Palisades, който се намира в близост до луксозния кънтри клуб Ривиера. Къщата има седем спални и девет бани, а цялата му площ заема 4114 квадратни метра.