През 2021 г., почти две десетилетия след като отмениха първия си годеж, Дженифър Лопес и Бен Афлек се събраха отново. Миналата година през юли двойката си каза "да" първо на церемония в Лас Вегас, а след това и на по-голямо тържество в Джорджия.

Тормозът, на който са подложени децата на Дженифър Лопес

Тормозът, на който са подложени децата на Джей Ло

Когато не само на родителите им е трудно

Оттогава двамата не се притесняват да показват любовта си - виждали сме ги прегърнати и целуващи се както на червения килим, така и докато са просто на разходка. Заедно Джей Ло и Бен Афлек имат и голямо семейство, част от което са близнаците на певицата от предишния ѝ брак с Марк Антъни - Макс и Еме (15 г.), както и трите деца на Бен Афлек от бившата му Дженифър Гарнър - Вайълет (17 г.), Серафина (14 г.) и Самюел (11 г.).

Източник на Entertainment Tonight издава, че семейството е наистина щастливо, а Дженифър Лопес и Бен Афлек са "по-близки от всякога", като любовта им става "все по-силна". "Чувстват се обединени и са много положително настроени", казва още той.

От източника разбираме също, че актьорът наистина харесва колко талантлива, интелигентна и лоялна е Дженифър и двамата знаят, че винаги могат да разчитат на подкрепата на другия. А съпрузите явно съвсем са отработили съвместното родителство, тъй като вече са направили планове за лятото.

Изглежда че възродилата се любов между Джей Ло и Бен Афлек е истинска - точно такава, каквато е вярвала, че е и майката на певицата, Гуадалупе Родригес. По-рано този месец тя издаде пред Today, че силно се е надявала дъщеря ѝ отново да се събере с Афлек.

Трудните моменти на Дженифър Лопес като майка на близнаците Макс и Еме

Когато децата на Джей Ло не искат да говорят с нея

И каква е ролята на Бeн Афлек

"Тя никога не ми е казвала нещо подобно. Никога не сме и говорили за това", споделя Дженифър, като добавя, че майка ѝ наистина е харесвала Бен Афлек, докато са били заедно.