Куентин Тарантино представи новия си филм "Имало едно време в Холивуд" в конкурсната програма на фестивала в Кан. На премиерата присъстваха и двамата актьори, които играят главните роли - Брад Пит и Леонардо ди Каприо. 

"Имало едно време в Холивуд" с Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Марго Роби и първи трейлър на филма

Първи трейлър на "Имало едно време в Холивуд"

Брад Пит и Леонардо ди Каприо ни връщат през 60-те години на миналия век

Режисьорът и актьорите бяха посрещнати на червения килим с горещи овации и не може да се отрече, че бяха много елегантни. Нямаме търпение да видим какво са направили за големия екран.

Завръщането на Тарантино в Кан е може би най-очакваното събитие на тазгодишния кинофестивал. "Имало едно време в Холивуд" ще бъде 2 часа и 45 минути и ни отвежда в епохата на хипитата в Лос Анджелис.

Действието се развива през 1969 г. в Холивуд, където пътищата си кръстосват бивша звезда от телевизионен уестърн Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) и някогашният му дубльор Клиф Бут (Брад Пит). Плановете на двамата се усложняват, когато в цялата работа се набърква и съседката на Рик - Шарън Тейт (Марго Роби).

Малко след премиерата в Кан, Тарантино призова феновете си в Twitter, които са гледали филма, да не разкриват сюжета пред бъдещите зрители.

Куентин Тарантино, Кан и Once Upon a Time in Hollywood

Защо Тарантино се скара на публиката в Кан

Режисьорът с предупреждение

Вчера, 21 май, излезе и вторият трейлър на "Имало едно време в Холивуд". В България очакваме филма в кината на 9 август.