"Имало едно време в Холивуд" е от филмите, които са дали заявка, че трябва да ги очакваме с голямо нетърпение. Причината за това е звездният актьорски състав, където намираме Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Марго Роби, Ал Пачино и други. 

"Имало едно време в Холивуд", Брад Пит, Леонардо ДиКаприо, Куентин Тарантино и първи постер на филма

Първи постер на "Имало едно време в Холивуд" на Тарантино

Дългоочакваната премиера наближава

Режисьор пък е Куентин Тарантино, а "Имало едно време в Холивуд" е деветият му филм. Вече видяхме два постера, които изглеждат наистина много добре. 

Още по-хубавото е, че преди минути дебютира и първият трейлър, който ни дава насока за това какво да очакваме. Вече знаем, че историята ще проследи Рик Далтън (Леонардо ди Каприо), който участва предимно в уестърн филми, и неговият каскадьор Клиф Бут (Брад Пит). 

С времето двамата биват позабравени от публиката, което пък им се отразява доста зле. Така решават да се пробват в Холивуд, защото в Америка няма невъзможни неща. 

"Имало едно време в Холивуд", Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Марго Роби и нов поглед към филма

Нов поглед към "Имало едно време в Холивуд"

Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Ал Пачино и Марго Роби са просто страхотни

Обстоятелствата срещат Рик с младата и красива Шарън Тейт (Марго Роби), която се оказва негова съседка, и той е привлечен от нея. По-късно обаче тя става жертва на убиеца Чарлз Менсън. Визията на актьорите и всичко в трейлъра не бива да ни изненадва, защото действието се развива през 1969 г. 

Премиерата на "Имало едно време в Холивуд" в България е на 9 август