За Иги Азалия определено можем да кажем, че не се свени да показва плът. Голяма част от видеоклиповете ѝ го доказват, както и обложката на последния ѝ EP албум - Survive the Summer.

Провокациите на Иги Азалия

Провокациите на Иги Азалия

Нов албум, провокативни песни, секси снимки

Миналата седмица обаче се случи нещо, което разстрои сериозно изпълнителката. В интернет пространството се появиха нейни голи снимки от фотосесията ѝ за GQ Австралия през 2016 г.

Тогава Иги Азалия беше на корицата на декемврийския брой на списанието. Малко по-рано пък беше признала, че се е подложила на пластична операция за увеличаване на бюста, а  фотосесията трябваше да я представи като жена, която не се срамува от това.

Снимка 427050

Източник: GettyImages

Сега обаче по неясни причини непубликувани снимки от въпросната фотосесия видяха бял свят. Това разстрои австралийката и тя моментално изтри профилите си в социалните мрежи. Преди да го направи обаче написа обръщение в Twitter.

Иги Азалия написа, че много известни и успели жени са се събличали за корицата на GQ, но гърдите им винаги са били покрити. Тя е смятала това за нещо много секси и класно и затова се е съгласила. Сега обаче се чувства предадена, гневна и унижена от това, че всички могат да видят нецензурираните снимки.

Изпълнителката недоумява защо тези снимки не са били изтрити още тогава, но е твърдо решена да разбере кой е виновен за това и да го съди, пише CNN.

Фотографът Нино Муньос, чието дело са снимките, използва Instagram, за да изрази подкрепата си към Азалия. Той също така заявява, че кадрите са били откраднати от него и той не е давал разрешението си да бъдат публикувани.