Подобно на героинята си Джудит от "Двама мъже и половина", Марин Хинкъл също влиза в редиците на разведените жени. Наскоро стана ясно, че актрисата, която е омъжена от 25 години, е подала молба за развод.

Актрисите от "Двама мъже и половина", без които сериалът нямаше да бъде същият

Актрисите от "Двама мъже и половина", без които сериалът нямаше да бъде същият

Жените, които правеха сцените още по-забавни и пикантни

Според People, в съдебните документи звездата се позовава на "непреодолими различия" със съпруга си Рандал Сомър. Тя е поискала от съда да "запази" въпроса за съпружеската издръжка "за бъдещо решение", както и двете страни сами да покрият адвокатските си хонорари.

И явно съпругът е съгласен напълно с решенията на Хинкъл, тъй като двамата правят съвместното изявление: "След внимателно обмисляне решихме да прекратим брака си. Оставаме грижовни приятели с взаимно уважение един към друг и към сина ни."

Хинкъл и Сомър сключват брак през август 1998 г. По-късно двамата посрещат своя вече пълнолетен син Бен. Двойката не разкрива подробности за личния си живот.

57-годишната актриса придобива известност с поддържащите си роли в телевизионни сериали като "Двама мъже и половина" и "Госпожo секретар". В крайна сметка получава водеща роля в поредицата The Marvelous Mrs. Maisel, която продължи пет сезона - от 2017 до 2023 г.

През април Хинкъл разказа пред People за близкото приятелство с телевизионната си дъщеря от сериала, в чийто образ се превъплъщава Рейчъл Броснахан. Двете актриси често прекарват времето си заедно и дори посещават клас по пилатес.

Как живее днес Чарли Шийн след потвърждаването на ХИВ-позитивния му статус

Как живее днес Чарли Шийн след потвърждаването на ХИВ-позитивния му статус

Научил ли се е да живее с болестта

Но Марин Хинкъл несъмнено ще бъде запомнена с участието си в "Двама мъже и половина". Изпълнявайки ролята на Джудит Харпър, тя се появява в цели 84 епизода на сериала, през целия му снимачен път - от 2003 г. до края му през 2015 г.

Подобно на останалите участници в сериала, Хинкъл също е говорила през годините за "провала" на Чарли Шийн. През 2011 г. пред Today актрисата споделя: "Всички от актьорския състав изпитвахме нуждата да изразим чувствата си за случилото се, да разговаряме помежду си. Беше толкова тъжно, че това бе краят на нещо невероятно. И всичко това заради много борба на его. Но и заради очевидно тъжното здравословно състояние на Чарли."