Когато мъжe като Хю Джакман и Райън Рейнолдс имат сметки за уреждане, може да стане страшно.

Хю Джакман, Райън Рейнолдс и как актьорът се пошегува с колегата си

Как Хю Джакман се пошегува с Райън Рейнолдс

Голям майтап

Всъщност "враждата" между двамата актьори продължава от години. А всичко започва заради една жена - Скарлет Йохансон.

В интервю за The Daily Beast Хю Джакман разказва, че двамата "противници" се срещат за първи път на снимките на "Върколакът" (2013 г.). По това време той е много близък приятел със Скарлет, а тя току-що се е омъжила за Райън.

И когато младоженецът се отбива при любимата си на работното й място, Хю използва случая да се шегува с него с неща от сорта: "Хей, по-добре се дръж прилично, приятелю, защото те наблюдавам." А по-късно със снимките на "Дедпул" (2016 г.), нещата ескалират, пише People.

Днес актьорите продължават да се съревновават, а в момента напрежението между двамата може да се реже с нож и това е съвсем видно както в социалните мрежи, така и чрез "рекламните клипове", които правят един за друг.

През септември например Райън направи кратък филм, озаглавен Laughing Man Coffee, който дава на зрителите поглед върху живота на Джакман и различния тип мъж, който е той, преди да е изпил сутрешното си кафе.

В него виждаме как Хю хвърля будилника си, крещи на децата, ругае, а когато отпива първата глътка кафе, той се превръща в Хю Джакман, когото всички познаваме и обичаме.

Сега Хю Джакман и Райън Рейнолдс отново враждуват - но този път всичко е за добра кауза.

Sam's Club се свързва с актьорите, за да се определи крайният победител в спора им и да направи дарения за техните благотворителни фондации - Laughing Man Foundation на Хю Джакман, и SickKids Foundation на Райън Рейнолдс.

От 10 ноември до 20 декември всяка покупка на продукт с марката на актьорите - Aviation Gin или Laughing Man Coffee в Sam's Club, ще се счита за глас съответно за Рейнолдс или Джакман.

"Можете да застанете на моя страна и не само да потвърдите пред хората, че Райън е консервираният сос от червени боровинки, но и да допринесете за каузата на Laughing Man Foundation, която помага на земеделските общности по света", казва Джакман във весела реклама, която Рейнолдс публикува в своя Instagram.

"Или можете да застанете на моя страна, за да изпратите послание, че подобно на имел, Хю просто прави нещата неудобни. Ако гласувате за Рейнолдс, Sam's Club ще ми помогне да подкрепя болни деца чрез фондацията SickKids", отвръща на удара Райън.

Закупуването на техните продуктите не е единственият начин да участваме. Можем просто да дадем гласа си на уеб страницата на инициативата. А заедно с това получаваме и шанса да присъстваме на виртуално парти с двамата страхотните актьори от "Върколакът" и "Дедпул".

Райън Рейнолдс, Хю Джакман и новите закачки между актьорите

Грубите шеги между Райън Рейнолдс и Хю Джакман

Нова доза закачки от двамата актьори

В крайна сметка победителят в това съревнование ще спечели само още един повод да се хвали, тъй като Sam's Club планира да дари равни суми на двете благотворителни организации на 20 декември.