Холзи е отскоро щастлива майка. Синът ѝ ще навърши годинка през този месец (на 14 юли). А тя определя моментът на раждането му като "прекрасен". И вярваме, че определено е бил такъв, защото изпълнителката споделя също, че по пътя към личното щастие в живота си е трябвало да преодолее дори животозастрашаващи препятствия.

Холзи, Ашли Фънчес и защо бавачката съди изпълнителката

Бавачката, която съди Холзи

Проблеми за изпълнителката

Пред Vogue Холзи разкрива, че е претърпяла три аборта, когато е била съвсем млада - преди да навърши 24 години.

"Изглеждаше като жестока ирония, че можех лесно да забременея, но едва да поддържам бременността си", обяснява тя. По думите ѝ абортите са били наложителни, защото тялото ѝ не е могло да износи бебетата и дори е имало риск за живота ѝ.

Тогава изпълнителката е била отчаяна и е трябвало да извърши аборт, за да избегне влошаване на животозастрашаващото я състояние.

Сега обаче Холзи е повече от щастлива, че бременността с първородния ѝ син е преминала гладко и е родила здраво момченце. И споделя, че оттогава насам често я питат дали след успешното износване на бебето е променила позицията си абортите. Но изпълнителката твърдо застава зад първоначалното си мнение - те трябва да останат право на жените.

Холзи и какво разкри за здравословното си състояние изпълнителката

Здравословните проблеми за Холзи продължават

Изпълнителката дава яснота какво се случва

"Всъщност, никога не съм била по-убедена в това. Абортът спаси живота ми и даде път на сина ми да заживее своя. Всеки човек заслужава правото да избира кога, дали и как да премине през този променящ живота момент."