Съвсем наясно сме, че известните личности прибягват до услугите на детегледачки. Не само защото могат да си го позволят чисто финансово, но и защото това ги улеснява много при връщането им на работа.

Холзи и как прикова погледите с тоалета си на iHeartRadio Music Awards

Защо всички погледи са вперени в Холзи

Изпълнителката знае как да провокира

Оказва се, че Холзи, която стана майка за първи път през лятото на миналата година, също се възползва от услугите на детегледачка. Но това може да ѝ доведе известни главоболия.

Ашли Фънчес, която е работила за изпълнителката именно като детегледачка, сега я съди. Тя твърди, че е била уволнена от Холзи неправомерно, защото е изискала няколко почивни дни, за да се подложи на медицинска процедура.

Според People, Ашли твърди, че през по-голямата част от времето, в което е била наета от изпълнителката, е работила много повече от уговореното. И този извънреден труд не ѝ е бил заплатен.

Всъщност, след като е повдигнала въпроса за извънредните часове работа, е получила 5000 долара, но без да ѝ се разясни на каква база са изчислени тези пари. В официално изявление Холзи отрича всички тези твърдения, като ги нарича безпочвени.

Холзи и какво разкри за здравословното си състояние изпълнителката

Здравословните проблеми за Холзи продължават

Изпълнителката дава яснота какво се случва

Изпълнителката твърди, че Ашли Фънчес е била уволнена заради няколко конкретни инцидента, когато бебето на Холзи е било оставяно на опасни места без надзор.