Радваме се всеки път, когато някой си намери домашен любимец от приют и го осинови. А ако това са известни личности - още повече, защото те дават пример на всички. 

Джо Байдън, кучетата на новото Първо семейство и новите домашни любимци в Белия дом

Кучетата отново превземат Белия дом

И един прецедент

Ще споменем само Никол Кидман, Орландо Блум, Ивет Лалова, Камила Кабейо и Шон Мендес и новият президент на САЩ Джо Байдън.

Преди дни новината, че е осиновила кученце съобщи и известната актриса и певица Хилари Дъф. В Instagram профила си тя сподели, че със съпруга ѝ Матю Кома през уикенда са предприели пътуване до Харлисвил, Пенсилвания с цел да осиновят кученце.

По-късно звездата качи снимка на малкото животинче в прегръдките на сина ѝ Лука Крус. То е симпатично санбернарче от женски пол.

Това не е първото куче в семейството на Хилари Дъф, припомня People. През 2018 г. тя осинови Луси - възрастно куче от приют в Лос Анджелис. Актрисата и певица заложи на същия приют, от който през 2017 взе кучето Момо. Тя има и френски булдог на име Пийчис.

Новината за новото попълнение в семейството идва по-малко от месец след като звездата от Лизи Макгуайър разкри, че очаква трето дете. 

Хилари Дъф, Матю Кома и новината за бременноста на актрисата

Последствията от карантината за Хилaри Дъф

Дъф и Кома ще стават родители

Актрисата, която е на 34 години, и 33-годишният ѝ съпруг станаха родители на дъщеричка, Банкс Вайълет, през 2018 г. Осемгодишният Лука Крус пък е от предишния брак на Дъф с хокеиста Майк Комри.

Орландо Блум, Кейти Пери и ще замести ли новият им домашен любимец кучето Майти

Кой напълни сърцето на Орландо Блум

Семейството на Кейти Пери и Орландо Блум се увеличава