Хейли Болдуин Бийбър винаги е била откровена за личния си живот, особено за отношенията си със съпруга си Джъстин Бийбър. Никога не е крила силните си чувства към него и често споделя колко обича да прекарва всяка свободна секунда с него.

Хейли Бийбър, nepo baby, “дете на непотизма” и тениската с послание, която моделът облече

"Бебешката” тениска на Хейли Бийбър, за която всички говорят

Позиция или провокация

В скорошно интервю за австралийското издание на Vogue Хейли стига още по-далеч в своите откровения.

"Нещото, което ме прави най-щастлива, е истинското приятелството, което имаме с Джъстин", признава Хейли и дори се обръща към самия него с директното: "Наистина, ти си най-добрият ми приятел в целия свят."

Любопитното в случая е, че признанието е направено пред самия Бийбър, тъй като именно той интервюира своята съпруга.

През миналия септември Джъстин и Хейли отпразнуваха четвъртата годишнина от сватбата си. Двамата сключиха брак само два месеца след годежа си през юли 2018 г. Сватбената церемония се проведе в пълна тайна и само източник, близък до двойка, потвърди пред People, че двамата наистина са се оженили, "без да се интересуват от ничие мнение".

Почти година след личните си обети, двамата влюбени все пак организираха официална церемония в Южна Каролина, на която присъстваха семействата им и близки приятели.

Снимка 608593

Източник: GettyImages

Оттогава насам двойката често прави съпричастни феновете с личния си живот - независимо дали става дума за весели и романтични пътешествия, или пък за проблеми, свързани със здравето. Всъщност, в последно време и Хейли, и Джъстин имаха доста неприятности в здравословен план, но въпреки това са винаги заедно и демонстрират подкрепата си един към друг.

В интервю от 2022 г. за Harper's Bazaar, Хейли разкри за мини инсулта, който е претърпяла и последвалата операция, както и за поставената на Джъстин диагноза. Музикантът страда от синдром на Рамзи Хънт, което е рядко неврологично заболяване, причиняващо парализа на дясната страна на лицето му. "И въпреки всичко, той все още е човекът, към когото винаги бързам да се върна", каза тогава Хейли.

Хейли Бийбър, киста на яйчника и новият здравословен проблем на модела

Нови здравословни проблеми за Хейли Бийбър

От какво страда моделът

Все пак, моделът признава и, че бракът невинаги е лесен и изисква взаимни усилия. "Джъстин може да е най-добрият ми приятел, но все пак и двамата трябва да работим здраво, за да работи и съюзът ни. Съзнавам и че ще стане още по-трудно в момента, в който се появят децата", добави тя.

Двойката неведнъж е споделяла желанието си да разшири семейството. Дори директно са заявявали, че правят опити за бебе, макар и "никой да не знае колко време ще отнеме този процес."