Докато очакваме тайната (или вече не чак толкова) втора сватба на Джъстин и Хейли Бийбър да стане факт, съпругата на изпълнителя му даде още един повод да я обича безкрайно.

Не е лесна задача за една жена да поддържа добри отношения с бившата любима на мъжа си, но, оказва се, на Хейли и това й се отдава.

Джъстин и Селена Гомес приключиха връзката си няколко месеца преди той да се залюби с доскорошната госпожица Болдуин, затова няма особена причина за женска вражда.

Последният проект с участието на Гомес пък се оказа събирателна точка на интересите на бившата и настоящата любима на Джъстин. Селена участва във видео подкаст сериала Giving Back Generation заедно с трите си най-добри приятелки - Рейчъл Стивънс, Къртни Бари и Ашли Кук.

В първия епизод на продукцията, озаглавен "Стойността на приятелството", певицата прави няколко лични признания, като това за трудното детство, което е имала, както и че винаги е била човекът, който създава проблемите в нейния приятелски кръг, пише Billboard.

Хейли Бийбър, Vogue Австралия и октомврийския брой на изданието

Г-жа Бийбър е все по-предизвикателна

Хейли Бийбър на корицата на Vogue Австралия

Стивънс сподели в профила си в Instagram снимка на четирите дами от снимачния процес. Оказва се, че тя е обща приятелка на Селена и Хейли. Настоящата госпожа Бийбър хареса публикацията за проекта и по този начин изрази подкрепата си за него.