Хейли Бийбър е млада, красива и успешна. И на всичкото отгоре е омъжена за един от най-желаните мъже и идол на много момичета по света - Джъстин Бийбър.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър, ревността и семейните им скандали

Семейните скандали на Джъстин и Хейли

Кой е по-ревнив и избухлив

Мнозина се възхищават на красотата на топмодела и се радват, че двамата с канадския изпълнител градят отношенията си с много любов и разбирателство. Но има и истински хейтъри, които се чудят как да я засегнат.

Още повече, че преди да се ожени, Джъстин е имал доста известни приятелки, сред които и Селена Гомес. А сравненията между Хейли и Селена в социалните мрежи и обидните коментари по адрес на Хейли няма как да бъдат подминати с лека ръка.

24-годишният топмодел се сблъска с много такива, а наскоро дори съпругът ѝ трябваше да се намеси. Той заклейми един онлайн трол и помоли да спрат да обиждат съпругата му с твърденията, че бившата му партньорка, Селена Гомес, е била по-добра за него.

Хейли, която се омъжи за Бийбър през 2018 г, разказа как се справя с негативните коментари на троловете в подкаста на Wome's Health Going for Goal. Тя призна, че посещава терапевт. 

"Начинът, по който се справих с негативно отношение към мен, е като говорих много с терапевт и то не еднократно", каза Хейли. Тя също сподели, че е съпругът ѝ я разбира много добре и ѝ помага.

Благодарение на това Хейли се е научила, че не "дължи" нищо на никого и че не е нужно да се "обяснява" на непознати. Терапията ѝ е помогнала и да разбере, че в интернет има хора, които, каквото и да казваме и правим, ни мразят, защото не са доволни от себе си...

"Колкото повече осъзнавам, че няма нищо общо нито с мен, нито с характера ми, толкова по-свобода се чувствам", категорична е тя.

Хейли Бийбър, перфектната ѝ форма и пилатес упражненията с кучето Оскар

Кой тренира с Хейли Бийбър

Изненадата е голяма

Не е тайна, че Хейли и Джъстин са религиозни, затова другото, което ѝ помага, е молитвата към Бог, която тя нарича "изключително важна и полезна" за психическо благосъстояние, пишe Bang Showbiz.