Джъстин и Хейли Бийбър са от младите семейства, които тепърва имат много да учат за съвместния живот и да разберат от личен опит, че не всичко е толкова розово, колкото им се иска.

Наскоро изпълнителят сподели в социалните мрежи, че се чувства "благословен" за възможността да "израства" във връзката си с Хейли и да наблюдават както потенциалът им "разцъфтява".

Бийбър благодари на Бог за "невероятната си съпруга" и очевидно двете години, в който е женен мъж, са най-щастливите и пълноценни в живота му досега.

При Хейли обаче настроенията са малко по-полюсни и невинаги толкова положителни. Тя не крие, че си пада леко ревнива и смята, че това е "нормално, естествено, човешко чувство".

Госпожа Бийбър казва, че би се отървала от ревността си, ако можеше, но това просто няма как да се случи и никой не може да й помогне. Тя винаги е била там, вътре в нея, независимо към кого я изпитва.

А що се отнася до настоящия й съпруг, Хейли е наясно, че има жени, които не биха се спрели от факта, че той е женен и отново биха флиртували с него. "Просто зависи от теб да не позволяваш на някого да си мисли, че може да стигне толкова далеч", категорична е тя.

Както всички други двойки, и семейство Бийбър имат своите спорове. Имат обаче и правила, по които ги водят. Например и двамата не обичат да ровят в миналото и да вадят мръсните си ризи.

Внимават много и какво си казват един на друг, както и за това да не си повишават тон, защото тогава комуникацията не е пълноценна и не допринася за връзката им, предава Bang Showbiz.

Хейли Бийбър, перфектната ѝ форма и пилатес упражненията с кучето Оскар

Кой тренира с Хейли Бийбър

Изненадата е голяма

И тук отново Хейли е тази, която има повече трески за дялане. Тя си признава, че когато е ядосана, просто вика и ръкомаха. А Джъстин пък е "приятен и спокоен канадец".