Хейли Бийбър и Джъстин Бийбър тъкмо отпразнуваха четиригодишнината от брака си, но за самото начало на връзката им все още не спира да се говори. Особено след като феновете продължават да се вълнуват от въпросите около края на връзката на певеца с предишната му приятелка - Селена Гомес.

Селена Гомес, My Mind and Me, AppleTV+ и трейлър на документалния филм за певицата

Селена Гомес - по-честна и открита от всякога

“Суров и интимен” филм за изпълнителката

За цялата драма, продължаваща вече с години, знаем, че първоначално Джъстин Бийбър и Селена Гомес са били двойка в продължение на цели осем години. Официално обаче се разделят през 2018 г. В периода след раздялата Селена напълно се е отдалечила от Джъстин и дори е споделяла, че "се чувства много силна". През това време Джъстин също не е губил време в страдания и съжаление и е започнал да се среща с Хейли.

Всъщност те двамата са се познавали още от 2014 г., като в последствие са станали неразделни, а едва няколко месеца след раздялата си със Селена Гомес, Джъстин Бийбър предлага брак на Хейли. През септември 2018 г. новата двойка официално става семейна.

Снимка 589051

Източник: GettyImages

Междувременно става ясно, че между Хейли и Джъстин Бийбър и преди са пламвали романтични искри, докато той е бил още заедно със Селена. Преди да си кажат заветното "да" пред олтара обаче, Хейли признава, че с Джъстин са обсъдили добре решението дали в крайна сметка да се съберат.

Снимка 589052

Източник: GettyImages

И ето че сега двамата явно не съжаляват за избора си, защото споделят семейното си щастие вече цели четири години. Въпреки това обаче Хейли Бийбър не е загърбила изцяло миналото и драмата със Селена Гомес. Фенове на певицата и до днес са на мнение, че Джъстин, тогавашното ѝ гадже, ѝ е било откраднато именно от Хейли.

Каква е цялата истина за взаимоотношенията между тримата предстои да разберем от самата Хейли Бийбър, която ще разкаже своята гледна точка в подкаста Call Her Daddy. Наостряме уши, защото водещата обещава да е интересно. В тийзъра тя директно пита Хейли дали е имала романтични отношения с Джъстин докато той е бил все още със Селена.

Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър и четвъртата годишнина от сватбата им

Хейли и Джъстин Бийбър - четири години по-късно

Специалният ден на семейството

"Това е толкова лудо, че буквално никога не съм говорила за това. Голяма част от омразата и заклеймяването идват от "О, ти го открадна", казва Хейли. И завършва с най-важното, а именно с обещанието да разкаже истината, защото хората заслужават да я научат, пише E! NEws.