Последните няколко години изобщо не бяха леки за Селена Гомес. За период само от шест години тя се сблъска с куп предизвикателства. Принудителната отмяна на турнето ѝ Revival - заради проблеми с психичното ѝ здраве, трансплантацията на бъбрек, както и публичното обявяване на диагностицирането ѝ с биполярно разстройство са част от тях.

Селена Гомес, Selena Gomez: My Mind and Me и кога ще видим филма за живота на певицата

Селена Гомес без цензура

Какво да очакваме от документалния Selena Gomez: My Mind and Me

За тези трудности, а и за други значими моменти от живота на Селена Гомес, ще разкаже биографичният филм, който ще ни даде един по-различен поглед към личния ѝ живот.

Певицата сподели новината за предстоящия документален филм, озаглавен My Mind and Me, с емоционален трейлър, който загатва и идеята на цялата история - да бъде един "уникално суров и интимен документален филм". Фокусът ще е насочен не само към болезнените и тъмни периоди от кариерата и личния живот на Селена Гомес, но и към върховите - онези, с които тя се гордее и иска да бъде запомнена.

Задачата да сглоби тези моменти от последните шест години от живота на певицата е поверена в ръцете на Алек Кешишиян - режисьорът, станал известен с документалния си филм за Мадона от 90-те "В легло с Мадона". Любопитно е, че Селена и режисьорът и преди са работили заедно. За първи път се срещат през 2015 г., когато снимат видеоклипа към песента ѝ "Hands to Myself".

Предвид че се познават лично, че имат и солиден професионален опит всеки в собствената си сфера, а и преживявания заедно, очакванията ни за документалния филм са доста завишени. Предполагаме, че няма да останат неоправдани, тъй като самият Кешишиан обещава, че My Mind and Me ще е един доста зрял филм, към който се подхожда "почтено", пише Teen Vogue.

Селена Гомес, Малибу, Хана Монтана и как изглежда къщата за новия сезон на  "Селена и главният готвач"

Къде ще готви Селена Гомес

Вече сме я виждали някъде

Дали наистина е така, остава да разберем сами за себе си. Шанс ще имаме съвсем скоро, защото премиерата ще е на 4 ноември 2022 г. в AppleTV+.