От известно време Хайди Клум и съпругът ѝ Том Каулиц са се отдали на безгрижна почивка. Те живеят буквално на морския бряг, плуват, разхождат се, рисуват, танцуват...

Хайди Клум, Том Каулиц, ваканцията им на плажа и колко влюбени са двамата

Плажните забавления на Хайди Клум и Том Каулиц

Изглеждат влюбени до уши

Честно казано малко им завиждаме, но и сме им благодарни, че споделят ваканционното си настроение с хора, за които все още почивката е мираж.

Последните снимки на Хайди обаче направо ни разказаха играта. Гола, дива, щастлива и влюбена тя позира на фона на морския залез с развети коси.

Хайди е един от най-добрите примери, че нито възрастта, нито миналото, нито каквото и било друго, могат да попречат на човек да се влюби отново, да изглежда перфектно и да се чувства щастлив.

Нейното вдъхновение е третият ѝ съпруг - рокаджията Том Каулиц, който е със 17 години по-малък от нея. След два развода явно тя най-сетне е намерила своята сродна душа и човека, който я кара да се усмихва всеки ден.

И да не спира да танцува. "Girl Like Me" е супер подходящо парче, а танцът на Хайди буквално взриви мрежата и за нула време събра над милион гледания.

Хайди Клум, Том Каулиц и какво призна супермоделът за брака им

Хайди Клум с признание за третия си брак

Никога не е късно

Енергията и настроението на Хайди са заразяващи. Пускаме си и ние парчето на Black Eyed Peas и Шакира, нищо, че не сме на морето.