Хайди Клум бе една от многото звезди, които присъстваха на традиционното годишното парти, което съпътства раздаването на наградите Оскар и е организирано от фондацията за борба със СПИН на Елтън Джон.

Хайди Клум, Лас Вегас и провокативните секси снимки от хотелската стая

Хайди Клум - за пореден път страшно секси

Греховна от града на греха

Много от гостите се отличаваха с блясък и елегантност, но 48-годишната Хайди наистина успя да направи онова, което по принцип умее най-добре - да прикове погледите с перфектна визия и стил.

Моделът беше облечена в сребриста секси мини рокля, декорирана с пера, които се увиват около тялото ѝ. Русата си коса бе прибрала на висок, небрежен кок, а визията бе завършена от обувки с предизвикателно висок ток.

Снимка 568450

Източник: GettyImages

Разбира се, Хайди бе придружена от съпруга си Том Каулиц. 32-годишният мъж бе избрал за събитието елегантен черен костюм.

Но най-привлекателният аксесоар и на двамата, несъмнено, бяха техните усмивки - което окончателно ги завършваше като перфектната двойка.

Снимка 568449

Източник: GettyImages

Хайди е един от редовните гости на ежегодното парти на фондацията на Елтън Джон, което проследява церемонията за връчването на статуетките и което се провежда в Холивуд от 1993 г. И въпреки че има много забавления и игри, това всъщност е благотворително събитие, чиято цел е събиране на средства за лечение на заболяването СПИН.

Хайди Клум, Том Каулиц и снимките им от Коледа

Голата Коледа на Хайди Клум

Когато не ти се става от леглото

Миналата година събитието се проведе виртуално заради пандемията от COVID-19.