За своите 48 години живот Хайди Клум е научила и изживяла много. Тя има два развода зад гърба си, а от 2019 г. е щастливо омъжена за рокаджията Том Каулиц.

Хайди Клум, Том Каулиц и какво призна супермоделът за брака им

Хайди Клум с признание за третия си брак

Никога не е късно

За някои двамата може да изглеждат като нестандартна двойка, но моделът е категорична, че е намерила своята сродна душа и се чувства прекрасно. А това, което най-много се набива на очи на недоброжелателите, е голямата им възрастова разлика.

Клум е със 17 години по-голяма от Каулиц. Това за някои е неприемливо, но за тях двамата е напълно в реда на нещата. Защото не годините са тези, които определят една любов.

Снимка 533326

Източник: GettyImages

Хайди неведнъж е пояснявала, че малко й е омръзнало да говори на тази тема, защото всички за това я питат. Тя е напълно категорична, че за нея няма никакво значение какво казват хората за брака й. Единственото важно е, че двамата с Том са щастливи.

"Това наистина е единственият момент, в който сякаш ми натриват възрастта в лицето и аз трябва да дам някакъв отговор", казва Хайди още преди официално да стане госпожа Каулиц, цитирана от Good Housekeeping.

Хайди Клум, Гюнтер Клум, Leni Klum и битката на модела заради името на дъщеря й Лени

Хайди Клум влиза в съда заради дъщеря си

Къде е проблемът

И до днес тя не е променила мнението си и дава съвет на всички, които прекалено много се интересуват какво е да живееш със 17 години по-млад мъж. "Трябва просто да живеете щастлив живот, без да се притеснявате твърде много за това, което хората мислят, защото притеснението ще ви донесе само повече бръчки."