Бившият ангел на Victoria's Secret - Хайди Клум, е майка на четири деца, но от известно време фокусът на обществения интерес пада върху най-голямата й дъщеря Лени. Тя е само на 17, но вече може да се похвали с фотосесии за Vogue и Glamour.

Хайди Клум, Лени Клум, рожденият ден на дъщерята на модела и едно признание

Какво призна Хайди Клум за дъщеря си Лени

Наистина не го очаквахме

Причината тези дни да се спряга все по-често името на красивата тийнейджърка обаче не са само изявите й като модел, а нейното име Лени.

Прочутата й майка води съдебен спор с баща си - Гюнтер Клум, който през март регистрира търговска марка с името Leni Klum и с прякора на тийнейджърката - Mausekatze ("котка-мишка" на български).

Хайди Клум настоява дядото на дъщеря й да се откаже от търговските права над имената, но той категорично отказва и твърди, че те принадлежат на него, най-малкото защото внучката му всъщност е кръстена на неговата майка - Лени.

Ако в съда се докаже, че нарушава правата на трети страни, тогава го очакват глоба от 250 000 евро или шест месеца затвор, уточняват от Bang Showbiz.

Междувременно, бившият съпруг на Хайди - певецът Сийл, който е биологичен баща на три от децата на й (Хенри на 15, Йохан на 14 и Лу на 11 години), наскоро сподели, че не е доволен от факта, че Лени следва стъпките на майка си в модния бранш.

Между другото, бащата на Лени - Флавио Бриаторе, се отказва от родителски права и Сийл осиновява Лени, когато тя е на 5 години, съобщават от Gossip Cop.

Сийл, Хайди Клум и признанията му колко е трудно да отглеждат децата си като разделени родители

Сийл и трудностите да си бивш на Хайди Клум

"Предизвикателството" да гледаш децата си

Според певецът, голямата му дъщеря е поела по "несигурен път", но едва ли мнението му би й повлияло. Защото изпълнителят на хита "Kiss From A Rose" разказва и друго - децата му предпочитат майка си и въобще не се интересуват от неговата музикална кариера.