Където и да отиде Хайди Клум и в какъвто и вид да се появи, няма как да остане незабелязана. Тя винаги е стилна, секси и провокативна.

Хайди Клум, Лени Клум, Intimissimi и съвместната рекламна кампания по бельо на майка и дъщеря

Хайди и Лени Клум само по бельо

Съвместната им рекламна кампания за Intimissimi

Една от последните прояви на модела бе на наградите на iHeartRadio на 27 март - и отново прикова погледите върху себе си. Хайди носеше предизвикателна искряща рокля, която, колкото и да прикриваше тялото ѝ, толкова и оставяше малко на въображенито.

Синята рокля, дело на уелския дизайнер Жулиен Макдоналд впечатляваше с високите си цепки, които разкриваха голяма част от изящните крака на Хайди, както и с дълбокия разрез в областта на бюста. Изкусителният тоалет звездата бе комбинирала удачно с обувки в същия цветови нюанс, а краен завършек бе умелият грим и големите обици.

Хайди не пропусна да публикува и забавно видео в своя Instagram, в което, под звуците на хитовата песен на Бритни Спиърс "Baby One More Time", показва последователността на своята подготовка за събитието - от липсата на какъвто и да е грим до крайния ѝ бляскав вид. "Пригответе се с мен", озаглави тя клипа, прибавяйки, тематично, и синьо сърце.

Любопитно е, че на наградите не присъстваше съпругът на Хайди - 33-годишният Том Каулиц, според Hollywood Life. Което е леко учудващо, предвид, че той самият е музикант. За сметка на това пък се забелязvaха много звездни изпълнители. Самият Лени Кравиц бе домакин, а по-късно се появи и певицата Пинк.

Хайди Клум, Том Каулиц и как отбелязаха годишнина от сватбата си

Голите празненства на Хайди Клум и Том Каулиц

Торти, балони и много страст

Присъствието на Хайди на тазгодишните музикални награди на iHeartRadio не е единствената ѝ публична проява в последната седмица. Наскоро тя украси и корицата си на гръцкото издание на Vogue. За нея 49-годишната Хайди за пореден път не се поколеба да се снима с оскъдно облекло, сякаш само за да докаже, че годините наистина са без значение.