Харисън Форд и Калиста Флокхарт имат много поводи за щастие. От една страна е силната романтична връзка между двамата, която продължава близо 20 години и която те не пропускат публично да демонстрират. Наскоро двойката бе забелязана на филмовия фестивал в Кан и нямаше как да не направи впечатление любовта и уважението, с което се отнасяха един към друг.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт - елегантни и влюбени на червения килим в Кан

Харисън Форд не може да откъсне поглед от съпругата си

Всики говорят за актьора, но не заради последния му филм за Индиана Джоунс

От друга страна, Харисън и Калиста са и щастливи и горди родители. Техният син Лиъм завърши успешно колежа "Амхърст" в щата Масачузетс. Актьорите присъстваха на церемонията по връчването на дипломите през изминалия уикенд.

Семейството бе уловено в редица кадри - на тях виждаме Харисън, който, както винаги e елегантен в класически черен костюм, който носи върху бледосиня риза, без вратовръзка. Съпругата му е избрала за повода бяла рокля, с красиви дантелени орнаменти. А 22-годишният Лиъм е спазил етикета, обличайки специалната ритуална тога с шапка за случая.

Калиста осиновява Лиъм през 2001 г., когато той е още малко бебе. Въпреки че в този период тя няма мъж до себе си, не се поколебава да бъде самотен родител. "Винаги съм искала да осиновя дете и съм щастлива, че бях благословена с красив и здрав син. Напълно съм очарована и възхитена", сподели тогава Флокхарт, пише Metro.

Само година по-късно тя се запознава с бъдещия си съпруг Харисън на 59-ата церемония по връчването на наградите "Златен глобус". Любовта им пламва бързо, но минават почти десет години преди официално да сключат брак. Това се случва през 2010 г., докато и двамата са в Ню Мексико, където Форд се снима в екшъна "Каубои и извънземни".

Лебедовата песен на Харисън Форд в Кан - почетна Златна палма и овации

Лебедовата песен на Харисън Форд

"Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" ще е последният филм на актьора в ролята на приключенеца

Говорейки за опита си в бащинството и за това, че е признал Лиъм за свое дете, Харисън заяви пред Independent: "Баща съм общо на пет деца. Така че, имам богат опит по отношение на родителството. Първото ми дете се роди, когато бях само на 25 години. Наистина смятам, че съм добър в това."