Краят на месец юни ще бъде доста емоционален. Но не защото от лятото ще остава един месец по-малко, а защото тогава по кината ще се завърти "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата".

За колко време ще е подмладен Харисън Форд в "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата"

Колко ще трае подмладяването на Харисън Форд

Задава се последният пети филм

Разбира се, няма как да знаем дали това ще бъде последният филм за приключенеца, но със сигурност ще бъде последният път, в който виждаме Харисън Форд в главната роля. 

Ето защо на кинофестивала в Кан както филмът, така и актьорът получиха заслужено признание. Харисън Форд бе награден с почетна Златна палма, а преди това да се случи бе показано кратко видео, в която са събрани сцени от някои от неговите най-емблематични филми.

Снимка 618825

Източник: GettyImages

"Казват, че преди да умреш виждаш живота си като на лента. Сега аз видях живота си пред очите ми." Според The Hollywood Reporter, Форд е допълнил, че е много трогнат честта, която му се оказва.

А тя не е никак малка, защото в Кан бе излъчен и за първи път "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата". Реакцията на публиката пък бе наистина като за финал. Филмът получи овации в продължението на пет минути.

Последният път, в който Харисън Форд се появи на кинофестивала в Кан, бе през 2014 г., когато в компанията на Силвестър Сталоун, Мел Гибсън, Джейсън Стейтъм и Долф Лундгрен представиха "Непобедимите 3".

Иначе, първата поява на актьора в Кан бе през далечната 1985 г., когато представи пред публиката там филмът "Свидетелят".