Индиана Джоунс е класически образ, олицетворяващ силата на духа и нечовешката решителност. Когато видим Харисън Форд пък, веднага се сещаме за г-н Джоунс.

Харисън Форд ще участва в нова екранизация на "Дивото зове"

В кой филм ще видим скоро Харисън Форд

С главна роля, разбира се

Причината е, че актьорът е превърнал този свой образ в емблематичен за кариерата си. От доста време обаче има спекулации около това кой ще го замени и ще поеме ролята. Някои дори предполагат дори, че следващият Индиана Джоунс ще бъде жена.

Предстои да разберем какво ще се случва с франчайза, но сега ще обърнем внимание на едно изказване на Харисън Форд в предаване на NBC Today.

Актьорът беше запитан кой би искал да заеме неговото място, а отговорът му беше доста забавен. "Никой. Не разбирате ли? Никой не може, защото аз съм Индиана Джоунс."

Петият филм за Индиана Джоунс ще се забави

Колко ще се забави петият филм за Индиана Джоунс

Нови проблеми за продукцията

Форд добави, че когато той реши да се откаже от ролята, то с Индиана Джоунс е свършено. Това, разбира се, е в кръга на шегата, но актьорът побърза и да разбие сърцето на Крис Прат, който е спряган за негов заместник. Харисън Форд заяви, че колкото и да е трудно, по-добре Прат да разбере новината от самия него.