Гуинет Полтроу е сред звездите, които обичат да говорят надълго и нашироко за личния си живот и дори понякога изпада в подробности, които за мнозина може би са излишни.

 Джейда Пинкет Смит, Уил Смит, Red Table Talk, Гуинет Полтроу и имат ли проблеми в леглото

Имат ли проблеми в леглото Уил Смит и съпругата му

Джейда Пинкет Смит дава да се разбере, че...

Поредните признания на актрисата са от подкаста на Дакс Шепърд Armchair Expert, в който тя коментира как тялото й се е променило през годините, особено след раждането на дъщеря й Епъл.

Въпреки че това е било преди 16 години, Полтроу много добре си спомня случилото се. А, оказва се, трансформацията на тялото й е най-малкият проблем, с който се е сблъскала. Тя признава, че "почти е умряла" по време на раждането на Епъл, което е протекло с много усложнения.

"Имам две церезови сечения. Дъщеря ми се роди по спешност. Беше лудост - за малко не умряхме. Не беше никак добре", споделя актрисата, без да изпада в подробности какво точно се е случило.

Полтроу не крие и за големия белег, който й е останал като спомен от инфарктното раждане. Признава още, че е истински щастлива от факта, че когато е била бременна, не е имало социални мрежи.

Според нея те насаждат нереални стандарти и върху сегашните майки има изключително голямо напрежение, най-вече за това да се върнат във форма максимално бързо след раждането, предава People.

Гуинет Полтроу, остаряването и как актрисата приема промените в тялото си

Гуинет Полтроу и философията й за остаряването

Какво мисли за начина, по който изглежда

А днес актрисата, като майка на двама тинейджъри, шеговито признава, че дъщеря й Епъл не иска и да чуе за какъвто и да било съвет от нея. Двете обаче си приличат по сходния стил, който са изградили през годините. Те дори често взимат назаем дрехи от гардеробите си, а девойката е тази, която постоянно й дава съвети, свързани с красотата.