Джейда Пинкет Смит и Уил Смит винаги са били много открити за отношенията си. През последните години, благодарение на Red Table Talk, дори и повече отколкото човек предполага за толкова известна двойка.

Уил Смит, Джейда Пинкет Смит, моногамията и какво разкри актьорът за брака им

Уил Смит, изневерите, брака и любовта

Тяхната връзка не е като другите

Предаването на Джейда за Facebook Watch е доста популярно именно заради склонността както на водещите, така и на гостите да говорят напълно открито и без задръжки по всякакви теми.

В последния епизод на Red Table Talk гост беше Гуинет Полтроу, а поводът - пускането на филма Sex, Love & goop в Netflix. Джейда, майка ѝ и Гуинет се разходиха на дълго и на широко по темата за секса и брака.

Така дойде и признанието на съпругата на Уил Смит, че в началото на брака им са си мислели, че другият трябва да знае какво обича в леглото. Джейда казва, че тогава са разсъждавали, че ако обичаш човека, то трябва да знаеш какво мисли.

Тези ѝ откровения, разбира се, предизвикаха най-различни коментари в социалните мрежи, което наложи изясняването на някои неща. В профила си в Twitter Джейда Пинкет Смит написа, че отговаря единствено защото има време.

Тя съветва хората да гледат епизода с Гуинет Полтроу, за да помогнат сами на себе си. Като пояснява, че с Уил никога не са имали проблеми в леглото.