Гуинет Полтроу е сред звездите, които раздават онлайн здравни и кулинарни съвети - редовно и с пълни шепи. Е, поне що се отнася до методите й за лечение, вече имаме едно наум - особено след като наскоро вбеси самия шеф на NHS England. Но домашно приготвените й ястия като че ли й се получават и звучат далеч по-безобидно.

Гуинет Полтроу, „Интуитивно гладуване“, COVID-19 и защо актрисата вбеси шефа на NHS England

Гуинет Полтроу отново се изложи

Всеки да си знае работата

Тези дни Гуинет качи поредното си видео в Instagram на кулинарна тема. В него тя показва как приготвя един от здравословните си обяди - пиле на грил със салата от запечени зеленчуци.

В публикацията актрисата не уточнява пълната рецепта, но и от записа, и от коментара й към него, става ясно, че първо покрива пилешките гърди в пресни билки, зехтин и лимонов сок, след което ги запича в нейния "малък грил тиган". Сервира ги с "леко запечени зеленчуци, авокадо и домашен винегрет".

Кулинарното й предложение предизвика одобрението както на мнозина от почитателите й в социалната мрежа, така и на Селма Блеър, Мишел Пфайфър и Кейт Хъдзън.

Кейт Хъдзън, Дани Фуджикава, пандемията и какво е да живееш с три деца от трима различни бащи

Как се гледат три деца от трима различни бащи

Съветите на Кейт Хъдзън

На нас най-вече ни допадна самоиронията, която Хъдзън прояви с краткия си коментар по повод ястието на Полтроу: "Искам го веднага... по-добре от моята супа."